VNU

Beautybeurs voorjaar 2016 in Utrecht: 9,10 en 11 april 2016

Voorjaarsbeurs Utrecht heet voortaan Beautyspot.nl trade edition 2016

Al meer dan 20 jaar organiseert Jaarbeurs in het voorjaar de beautybeurs in Utrecht. Zet 9, 10 en 11 april 2016 alvast in je agenda, want dan vindt de Beautyspot.nl live trade edtion plaats.

Er worden regionaal ook diverse beurzen georganiseerd, maar beautyprofessionals uit het gehele land waarderen al jaren de centrale ligging in Utrecht. Niet voor niets vinden hier beautybeurzen in voorjaar en najaar plaats, maar ook de Dag van de Beautyprofessional en de uitreiking van de Beautysalon Top 100. De kaartverkoop voor deze beurs zal vooral online plaatsvinden. Voor de beautybeurs 2016 van Beautyspot.nl kun je korting krijgen als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en Beautyspotter wordt.

Samenwerking met BTP beëindigd
Tot en met 2015 organiseerde Jaarbeurs Beauty Trade Special in samenwerking met leveranciersvereniging BTP. Beauty Trade special was een vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, hand- en nagelverzorgers/stylisten, visagisten, voetverzorgers, schoonheidsinstituten, zonnestudio's en beautycentra. Je kon meedoen aan workshops, en nieuwe producten en apparaten testen. Van producten voor gezichts-, lichaams-, voet- en nagelverzorging tot de complete inrichting van je beautysalon of wellnesscentrum. Deze beurs werd in 2015 voor het laatst in Utrecht georganiseerd van zaterdag van zaterdag 7 maart 2015 tot en met maandag 9 maart 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Centrale ligging van Utrecht gewaardeerd
Dit jaar zal de Jaarbeurs goedkopere combinatietickets parkeren / entree aanbieden. Ook worden er vanuit 4 locaties in Nederland pendelbussen ingezet zodat je dag al gezellig begint met gelijkgestemden in de bus. Je kunt ook gewoon weer met de trein komen. Vanaf het nieuwe Centraal Station is het maar een paar minuutjes lopen naar de beurs.Sommige beautyprofessionals maken van hun dagje beurs een gezellig dagje uit. Utrecht heeft een leuk centrum waar je kunt shoppen en er zijn restaurantjes in alle prijsklassen. En wat denk je van een bezoek aan de nieuwe musical Bodyauard in het Beatrixtheater of een avondje spanning en plezier in het Holland Casino? De kaartverkoop voor deze beurs zal vooral online plaatsvinden. Voor de beautybeurs 2016 van Beautyspot.nl kun je korting krijgen als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en Beautyspotter wordt.