VNU

Beautybeurzen


Beauty beurs 2015 | 2016


Jaarbeurs organiseert al decennia lang de beautybeurzen in Utrecht.  Want aan de behoefte aan persoonlijk contact in de schoonheidsbranche is in een eeuw tijd weinig veranderd. Nog steeds gaat er niets boven een goed gesprek, al kan men zich tegenwoordig 24/7 via Beautyspot.nl oriënteren op de laatste trends en de nieuwste producten en innovaties.  Wat er wel veranderd is, is dat veel beautyprofessionals zich online oriënteren op de aankoop van een nieuw product of een nieuwe dienst voor in hun schoonheidssalon. Vervolgens bezoeken ze een vakbeurs om een stap verder te komen in het aankoopproces.

Door twee Jaarbeurskrachten te bundelen - Beautyspot.nl als onlineplatform en de Jaarbeurs in Utrecht als fysieke ontmoetingsplaats – wordt er in het najaar in 2015 en is er een nieuw concept neergezet dat beter inspeelt op de wens van de beautyprofessional die naar de toekomst kijkt.

De Beautyspot.nl live edition biedt een podium voor de hele professionele beautybranche in een omgeving die zich kenmerkt door stijlvolle, zakelijke elementen en een hoge mate van hospitality.  Met dit nieuwe concept speelt Jaarbeurs in op de wens van de beautyprofessional die 365 dagen per jaar, 24/7 in contact wil zijn met leveranciers en daarnaast ook een fysiek platform wenst.

De beautybeurs Beauty Salon dimensions voldeed niet meer aan deze wensen. Daarom is deze beurs, die gepland stond voor het najaar van 2015, geannuleerd.

Op 12 september en 13 september 2015 zal wel voor het eerst het Beautyspot.nl live georganiseerd worden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer informatie over de Beautyspot.nl live edition is te vinden via www.beautyspot.nl/live

Koop hier je kaartje met korting »